Poika heräsi yöllä klo 04.00 reippaana ja herätteli minut nojatuolista. Olin siihen kuukahtanut ;-) Toivottelin pojalle hyvää työpäivää ja siirryin sänkyyni jatkamaan unia.

Heräsin yhdeksän maissa ja söin aamupalan. Sitten bussilla Messukylään ja hain autoni pojan työpaikasta. Olin Nekalassa jopa etuajassa.

Raivasimme kolme tuntia. Tuntui ettemme saaneet paljon aikaiseksi, mutta ainakin roskiin meni pari nyssäkkää ja samanverran jätepapereihin. Saimme myös kierrätyskeskuksen kasan aikaiseksi: 7 säkkiä vaatteita ja lakkeja, kaksi pahvilaatikollista astioita, kahdet sukset, yksi naulakko ja akvaario tarvikkeineen. Homma jatkuu keskiviikkona.

Matkasin tyttären luokse Kalevaan. Hetken aikaa raivasimme ja sain ihailla uudesti järjesteltyä vaatehuonetta. Vein tyttäreni keskustaan tekemään asunnon myyntisopimusta. Odottelin häntä puolisen tuntia Kyttälänkadulla. Mustan Lampaan porukoilla oli bileet ja sinne matkasikin aika sekalaista porukkaa.

Tytär tuli kyytiin ja hän osti meille ja poikakaverilleen Rautatienkadun Subista leivät. Kahvit juotiin Kalevassa ja vävykokelaskin tuli kotiinsa. Laitoimme yhdessä olohuoneeseen maton paikalleen. Tytär laittoi keittiöön uuden verhon ja järjesteli vaatehuonetta. Minä tiskasin tiskit, järjestelin ruokapöydän ja setvit vävykokelaan postit.Lisäsin lasivitriiniin laseja ja kynttilöitä.

Tytär oli valvonut koko viime yön. Eipä tainnut ehtiä tänäänkään nukkumaan. Illalla piti vielä pakata, siirtää rahaa toiselle tilille, viedä apuraha-anomus Pispalaan ja laittaa tavaroita paikalleen.

Kotona laitoin tiskit koneeseen ja valmistin pojalle puuron. Pojalla on herätys aamulla kuuden maissa. Minä saan nukkua pitkään: eka ja ainoa työmaa on klo 15.00 Hervannassa.

Päivän onnistumiset:

1. Kivaa raivausta taas tyttären kanssa

2. Kotonakin on siistiä: tiskit tiskattu ja pölyt pyyhitty

3. Leo sai taas tyrninoksia