Heräsin yhdeksän maissa ja kun hain Aamulehteä postilaatikosta niin poika tuli ekalle tauolle. Minä lähdin Nekalaan ja olin paikalla klo 11.00. Poika oli kiirehtinyt kuljetuksiinsa, kunnes huomasi että kello olikin väärässä. Keittiön kello oli jäänyt kesäaikaan.

Nekalassa taas varaston raivausta. Seuraava aika on vasta kahden viikon päästä. Kierrätyskeskuksen porukka on tulossa hakemaan tavaraa torstaina ja silloin varasto onkin jo aika tyhjä.

Käväisin kotona syömässä ja menin Linnainmaalle sovitusti klo 15.30. Asiakas tuumasi että löytyykö kalenteristani uutta aikaa. Hän oli nyt niin väsynyt ja olohuoneen kattolamppu ei toimi, eli olisi liian pimeää siivota. Sovittiin uusi aika ensi viikolle. Taas olin liian lepsu yrittäjä, tai liian kiltti?

Kotona sain tiskit ja pyykit koneeseen. Keitin myös perunoita ja munia. Poika tuli kotiin väsyneenä ja nälkäisenä. Latasin hänelle ruokaa ja johan poika piristyi. Katselimme yhdessä tallenteita.

Pojalla on huomenna vapaapäivä ja saa sitten tehdä puita ja siivota Leon vessan. Keskiviikkona reissu Hesaa, torstaina Kuopioon ja vielä yöpyminen siellä. Viikonloppuna Turkuun. Jo on matkaamista.

Päivän onnistumiset:

1. Kokouspöytäkirja valmis ja lähetetty pj:lle

2. Kotihommia tehty

3. Uusi työtilaus huomiseksi