Aamulla Messukylään. Asiakas laittoi jo eilen illalla viestiä: olivat olleet Roomassa lomalla ja kissoja oli hoitanut heidän tytär. Muuten kaikki OK, mutta toinen kissa oli kakannut sänkyihin ja lattialle "eroahdistusta". Pyysivät minua ottamaan mukaan vahvoja aineita.

Luulin että kohteessa on täysi katastrofi, mutta eihän sitä ollut. Petivaatteet oli siiretty parvekkeelle odottamaan pesua. Pahimmat jäljet lattioilta oli siivottu pois. Tein normisiivouksen, mutta lattiat pesin sitruunantuoksuisella aineella. Sain asiakkaalta lahjaksi Roomasta pastaa, suklaata ja jääkaappimagneetin.

Kävin Munkkimiehissä syömässä kanakastiketta riisin kera. Oli ihan ok. Sitten Nekalaan raivaamaan. Hommia kolme tuntia ja oikein mukavat jutustelut ohessa. Työ jatkuu huomenna.

Kiirehdin keskustaan. Hämeenpuistossa vaihdoin asiakkalle verhot keittiöön ja makuuhuoneeseen. Homman kului reilu puolituntia, mutta saan laskuttaa tunnista.

Kotimatkalla vein syyskuun tilit kirjanpitäjälle. Pahoittelin myöhästymistä ja laitoin mukaan yhden suklaanamin.

Kotona laitoin perunoita kiehumaan ja paistoin neljä pihviä. Tytär tuli käymään illalla ja söi ruokaa. Samoin teki poika. Tytär otti matkaan Ikeasta ostamani hyllykön. Saa myös itsellensä piirongin. Minä saan vaihtokaupassa Lokki-valaisimen ja tyttären poikakaverin leipäkoneen.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Kotona tiskit tiskattu ja lasten kanssa juteltu mukavia

3. Huomenna on perjantai