Heräsin yhdentoista maissa ja laitoin itselleni aamupalaa. Sitten katselin telkkarista tallenteita ja Leo nukkui sylissäni.

Poika heräsi yhden jälkeen ja hänelle tulikin kiire töihin. Alunperin porukka piti hakea Hämeenkyröstä klo 17.00, mutta muutoksen myötä aika muuttui klo 15.00:n. Minä vein pojan Messukylään ja näin hän pääsi ajoissa liikkeelle. Kotona taas jatkoin telkkarin katselua ja söin eilisiä ruokia.

Menin tyttären luokse ja tarkoitus oli pakata tavaroita. Melkein kun pääsin paikalle, lähdin jo poikaa hakemaan työmaalta. Pojan kanssa matkasimme tyttäreni luokse. Kuuntelimme hyvää musiikkia ja näytimme toisillemme uusia ja vanhoja tanssityylejä. Varsinkin minun esittämäni 70-luvun tyyli aiheutti naurua. Joimme hyvät kahvit ja söimme keksejä. Pakkaaminen unohtui, kun innostuimme siirtelemään huonekaluja. Asunnossa on huomenna esittely. Saa muuten peukuttaa, että nyt jo se oikea ostaja löytyisi ;-)

Illalla pesin pyykkiä ja katselin telkkarista Tanssiin tähtien kanssa ohjelmaa. Kirjanpitäjälle syyskuun tilit ovat jo puolivalmiina. Pojalla on huomenna aikainen herätys: taas koulukyytejä ajamaan. Toivottelin jo mukavaa työpäivää. Minulla on huomenna tiedossa raivausta ja siivousta.

Päivän onnistumiset:

1. Ihana vapaapäivä

2. Mukavaa aikaa lasteni kanssa

3. Pyykit on pesty ja ovat jo kuivumassakin