Heräsin aamulla seitsemän maissa ja huolehdin onko poika herännyt. Oli herännyt ja lähti koulutukseen joka alkoi klo 8.00. Minä jatkoin unia ja heräsin vasta 10.30.

Laitoin pyykkikoneen pyörimään: pyyhkeitä ja pojan täkki. Leo-kissa oli oksentanut täkille. Ruuaksi tein lihamakaronilaatikkoa ja Bravuuria ( broilerirullat bataattipedillä). Poika tuli kotiin maha ihan piukeena: työnantaja oli tarjonnut hyvät ruuat ja kahvit koulutuspäivänä.

Minä kävin suihkussa ja valmistauduin illan teatterireissuun. Poika lähti suorittamaan työreissua. Oli saanut väärän osoitteen kohteeseen, onneksi tarkistin sen. Sanoin pojalle että kannattaa kertoa asia työnantajalle, ettei väärä osoite tulee uudestaan esille.

Minä hain tyttäreni Kalevasta ja matkasimme Komediateatterille. Siskoni oli siellä jo vastassa. Lunastimme liput ja varasimme väliaikakahvit leivosten kera. Näytelmä oli pettymys: ei naurattanut ja ihmettelin kuinka paljon näyttelijät tarvitsivat kuiskaajan apuja. Tapasin teatterilla poikani vanhan opettajan. Juttelimme ja vaihdoimme kuulumisia. Poika sai terveisiä.

Näytöksen jälkeen vein tyttäreni keskustaan. Tapasi siellä kavereitaan. Itse olin kotona ennen kymmentä. Laitoin osan tehdyistä ruuista pakkaseen ja osan jääkaappiin.

Näin illalla kaksi tähdenlentoa ja ehdin toivomaan kaikkea hyvää!

Päivän onnistumiset:

1. Sain nukkua tarpeeksi

2. Hyvät ruuat tehty

3. Kiva iltameno