Nukuin tietysti pitkään ja heräsin siis vasta kahdentoista maissa. Hyvä uni = hyvä mieli. Aamulehden lukemisessa meni ainakin pari tuntia, teen ja leipien kera.

Leo-kissa tuli alakertaan vasta iltapäivällä kun poika heräili. Sain pojan innostettua pihahommiin. Hän leikkasi nurmikon ja kävi vielä hakemassa lisää bensaa leikkuriin. Minä haravoin ja vein lehtiä kompostiin. Poika veteli leikkurilla vaahteranlehdet silpuksi ja ne olikin sitten helppo kerätä. Osan lehdistä jätin ihan nurmikolle maatumaan.

Eksynyt pikkutyttö ajeli pyörällä talomme ohitse. Pysäytin tytön ja kysyin mikä on hätänä. Oli kuulemma eksynyt. Neuvoin lapsen kotikadulle ja poika vielä näytti reitin navigaattorista. Matkaa oli alle kilometri. Pyysimme vielä tyttöä palaamaan meille, jollei löydä kotiinsa.

Kävin tilaamassa polttopuita naapurin vinkkipaikasta. Hinta on 45 euroa per motti. Puut on pätkittyä koivua, mutta ne pitää vielä halkoa. Saan klapikoneen lainaksi omakotiyhdistykseltä ja puiden toimitus on vasta parin viikon päästä.

Poika poikkesi Kangasalan Prismassa. Osti uuden polttimon pihavaloon, toi minulle aterian Hesestä ja osti leipää. Tytär tuli käymään illalla: pesi koneessa hänen ja poikakaverina astioita. Sovittiin että ehkä huomenna tyhjennämme taas hänen asuntoa. Tänään näytössä oli käynyt vain yksi henkilö.

Päivän onnistumiset:

1. Piha on siisti ja ulkovalot toiminnassa

2. Eksynyt opastettu kotiinsa

3. Polttopuut on tilattu