Laitoin päivällä pannarin uuniin. Tytär saapui paikalle, poika heräili ja siskoni saapui paikalle pakettiautolla. Joimme hyvät kahvit ja söimme pannaria. Juttelimme mukavia: siskostani oli tullut tuplamummo viime yönä. Hänen nuorempi tytär (minun kummityttöni)  oli synnyttänyt tytön yöllä kolmen maissa.

Ensin pakuun lastattiin meiltä piironki, sitten muuta lastia hakemaan Kaukajärvelle. Kyytiin sohva ja sekalainen kokoelma muuta muuttotavaraa. Saatiin kyllä pakettiauto täyteen. Poika ja tytär lähtivät siskoni matkaan ja Kalevassa tyttären poikakaveri oli vastassa. Minä jäin Kaukajärvelle pakkaamaan loppuja tavaroita.

Taas pakattiin pakettiautoa: kyytiin sänky (lasteni mummolaan) ja arkkupöytä (lasteni siskon äidille). Omalle siskolleni annettiin viinapullo ja iso paistokasari. Lääkekaappi unohtui ja sen saa hakea myöhemmin minulta. Tyttäreni toimittaa bensarahat myöhemmin.

Pidettiin pitsatauko. Minä vein pojan kanssa meille tavaraa ja matkalla haimme pitsat. Tytär oli myös syönyt pitsaa poikakaverinsa kanssa. Poikani sai jäädä muuttotalkoista pois ja mennä saunaan. Hänellä on aamuyöllä herätys klo 04.00.

Minä jatkoin muuttoa tyttären kanssa. Tytär otti kattolamppuja pois, pakkasimme vaatteita,mappeja, siivousvälineitä ja aineita. Astiat myös pakattiin sekä tarpeelliset paperit. Uskomaton määrä tavaraa!!!

Veimme yhden kuorman Kalevaan illalla kymmenen maissa. Sitä ennen tyttären poikakaveri oli hakenut jo kaksi kuormaa ;-) Minä vein yhden kuorman tavaroita kotiini yhdentoista maissa. Auto oli niin täynnä että piti oikein kädellä pidellä kuormaa että sai vaihteet vaihdettua. Tytär jäi vielä tekemään loppusiivousta ja lastasi loput tavarat autoon. Poikakaverin oli päästävä nukkumaan ennen yhtätoista.

Ehdin juttelemaan pojan kanssa hetken ennenkuin hän meni nukkumaan. Purin tavarat pihavarastoon ja sisälle. Nyt kotini on todella kuin kierrätyskeskus. Mutta nuorenparin asunto se vasta kaaoksessa on. Tytär yrittää setviä tavaroita paikoilleen huomenna. Klo 15.00 on kauppa asunnosta ja seuraavana yönä likat lähtevät Venezuelaan.

Päivän onnistumiset:

1. Muutto on ohi

2. Ei riidelty, vaan naurettiin ihan yliväsyneenä

3. Huomenna vain kolme tuntia raivausta