Sain nukkua klo 11.00 asti. Sitten kulutin aikaani lehden ja television parissa. Leo nukkui sylissä tyytyväisenä. Töihin lähdin vasta klo 14.40 Hervantaan. Puidentoimittaja soitti ja lupasi tuoda halkoja illalla. Jäsenhankkija soitti ja sai minut liittymään Tampereen yrittäjänaisiin. Katselen ja tutkailen hommaa ainakin vuoden ;-)

Hassua että Duon parkkipaikalla maksimiparkkiaika on vain kaksi tuntia. No, ehdin ennen lappuliisaa autolleni. Uusi asiakas oli aika sairas: valitteli kuntoaan ja epäili että hänellä saattaa olla keuhkokuume. Hommat ihan OK. Asiakkaan tytär tuli käymään ennen lähtöäni. Laitoin jo laskun postiin.

Kotimatkalla ostin pojalle pitsan Kotipitsasta. Ehdin olemaan kotona vain hetken, kun puut tulivat pihaan. Mies tuli traktorilla ja puut olivat peräkärryssä. Sain myös viisi kiloa perunoita. Nyt pitääkin tsekata perunareseptit. Laitoimme pressuja maahan, siihen puut ja vielä pressu päälle. Puut pitää vielä halkoa. Poika ajatteli ostaa huomenna halkomiskirveen ja halkoa puut. Hänellä on vapaapäivä.

Päivän onnistumiset:

1. Nukuttu on kunnolla

2. Puita ja perunoita toimitettu kotipihaan

3. Leoa pidetty sylissä