Heräsin jo kuuden maissa kun kuulin että poika oli hereillä. Lähti töihinsä ja minä jatkoin unia. Varsinainen herätys oli vasta klo 9.10. Työmaalla olin klo 11.00 pikaisen aamupalan jälkeen.

Raivattiin varastoa kolme tuntia ja saatiin paljon aikaiseksi. Asiakaan tuttava haki kaikki tyhjät pahvilaatikot. Minä sain taas Leolle tyrninoksia ;-)

Kävin kotona syömässä ja lähdin Pyynikille klo 16.30. Siellä hommat ihan OK. Onneksi työmaaradio oli mukana viihdyttämässä. Kotimatkalla nappasin tyttäreni kyytiin Koskarin kupeelta ja vein hänet Kalevaan poikakaverinsa luokse. Tyttären asuntoesittelyssä oli käynyt kaksi porukkaa ja molemmat lupasivat jättää tarjouksen. Kävin vielä lähikaupassa ja ostin leipää ja maitoa.

Maksoin illalla vakuutusmaksuni: koti- ja autovakuutus. Yrityksen tilille jäi noin 300 euroa. Omalla tilillä noin 100 euroa. Luulisi että paniikki iskee ;-) En tiedä olenko unohtanut laskuttaa jotakin / joitakin asiakkaita vai mistä tämä rahapula johtuu? Onneksi poika on nyt avustanut rahallisesti.

Pojalla on taas huomenna koulukyyditsemisiä. Meni vasta nyt nukkumaan (klo 23.30) ja toivottavasti herää reippaana klo 6.50.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava päivä

2. Lasku maksettu

3. Leo sai taas tyrninlehtiä