Aamulla olin jo hereillä kun poika saapui tauolle. Juttelimme mukavia ja minä lähdin Nekalaan ja olin paikalla sovitusti klo 11.00. Annoin asiakkaalle 45 euroa hänen vanhoista vaatteista ja hän oli tyytyväinen. Raivasimme varastoa ja pakkasimme asiakkaan autoon tavaraa toiseen varastoon ja roskiin. Homma jatkuu maanantaina.

Kävin Hatanpäänkadun Nesteellä kahvilla ja söin epäterveellisen lihapiirakan. Sitten Hämeenpuistoon raivaukseen. Ihan kiva työmaa: kuuntelin asiakkaan kertomukset lääkärissäkäynneistä. Homma eteni jonkunverran. Hidastusta aiheuttaa edelleen se apunani oleva asiakkaan sukulaispoika. Paljon mitään ei saa heittää roskiin ;-)

Tapasin pääkirjasto Metsossa kaksi sisarusta. Antoivat veljelleen häälahjaksi raivausta. Toki lahja on myös morsiammelle. Sovittiin ehdoista ja käytännön järjestelyistä. Homma ihan Bueno.

Kotona olin vasta kahdeksan maissa. Kävin kotimatkalla kahdessa ruokakaupassa ja yhdessä apteekissa. Ostin pojalle Möllerin kalanmaksaöljyä, lisäksi shampoota ja ruokatarvikkeita.

Päivän onnistumiset:

1. Sauna teki kutaa työpäivän jälkeen

2. Jääkaappi on täynnä ruokatarvikkeita

3. Huomenna kiva päivä: messuille kaverin kanssa ja illalla pojan kanssa sukutapaamiseen