Eka työmaa oli Nekalassa. Ennen töihinlähtöäni poika ehti tauolle. Sai siivota Leon vessan ja kraapata autoni lasit. Lämmitysjohto ja sisätilanlämppäri ovat hyvässä tallessa, eli en löytänyt niitä aamulla ;-)

Laitoin aamulla tekstarin asiakkaalle, jolla oli lasku maksamatta. Parin tunnin päästä tuli vastaus että lasku on nyt maksettu ja kiitos kärsivällisyydestä.

Nekalassa hommat ihan OK ja työt jatkuvat maanantaina. Kävin Hatanpäänkadun Nesteellä syömässä lihapiirakan kahvin kera. Parkkipaikalla oli kolari ihan millin päässä: ajoin ruudusta pois ja samalla auto tuli viereiseen vapaaseen ruutuun. Käänsin autoa oletuksella että ruutu on vapaa. Onneksi ei kolahtanut!

Keskustan kohteessa huomautin heti että lasku on maksamatta (eräpäivä oli 20.9). Asiakkaan sukulaispojan piti hoidella lasku ja juuri hän on minua avustamassa raivauksessa. Oikeastaan kyllä hidastamassa... Poika syytteli koulukiireitä, mutta yllättäen rahat löytyivät käteismaksuun. Kuittasin laskuun käteismaksun.

Kotona keitin itselleni teetä ja söin hyvän leivän tallenteita katsellen. Leo nukkui sylissäni ja kehräsi. Ihana perjantai!

Tytär soitti ja sovimme että menen huomenna hänen uuteen kotiinsa, eli hänen poikakaverinsa luokse Kalevaan. Siellä on nyt ensin raivattava tilaa tyttären tavaroille. Jospa minä ammattilaisena saisin tyttären poikakaverin luopumaan turhista tavaroista?

Päivän onnistumiset:

1. Alvit on nyt maksettu

2. Kirjanpitäjä kiitteli suklaasta

3. Huomenna saa nukkua pitkään