Sain aamulla soiton Ikaalisista. Peruivat perjantain raivauksen ja seuraavan viikon lauantain. Syynä iltavuoro ja synttärit. Olivat edenneet neuvojeni mukaan raivauksessa oletettua paremmin ja hyvä niin. Tarkoitus onkin tehdä apuni tarpeettomaksi ihan kuin tukihenkilötoiminnssa. Lupasivat soitella ennen joulukuuta, jos on tarvetta.

Päivällä vakipaikassa Järvensivulla. Tiesin että perheen tytär oli tulossa kavereineen kotiinsa. Viimeksi tytöt riehuivat yläkerrassa ihan villeinä. Nyt olin kaukaa viisas ja minulla olikin yläkerta "kesken" kun tytöt tulivat. Menivät sitten ulos riehumaan eli leikkimään.

Kävin taas Hatanpäänkadun Nesteellä kahvilla ja piirakalla. Neste on samankaltainen paikka kuin Munkkimiehet: melkein pelkästään miehiä paikalla. Oli remppamiestä, taksikuskia ja maahanmuutajia. Henkilökunta naisia ja asiakkaat enimmäkseen miehiä.

Toinen asiakas oli Hämeenpuistossa ja vaki sellainen. Luulin että kyseessä oli ikkunanpesu, kuten olimme sopineet. Vain tavallista siivousta ja sain katsoa netistä asiakkaan tilaamat verhot ja tietysti niitä kehuin. Asiakas käväisi Hämeenpuistossa ruokatorilla ja toi maistiaisiksi hieman syötävää.

Kiirehdin "läskikokoukseen" eli tutkimusryhmän tapaamiseen. Meitä vähän liikkuvia naisia tutkitaan. Myöhästyin vartin koska Ratinansilta oli ihan tukossa ja Koskikeskuksesta ei meinannut löytyä parkkipaikkaa. Kokoontuminen oli hauska ja juttelimme vaikka mitä. Saimme uudet askelmittarit käyttöön: nyt seuranta jatkuu päivittäin.

Kotona katselin pojan kanssa tallenteita ja tein riisipuuroa. Poika kävi ruokakaupassa ja tankkasi samalla autoni tankin täyteen. Pojalla on huomernna vain yksi ajokeikka Hämeenkyröön. Palkkakuitti tuli tänään ja tilausajosta tulee näköjään melkein sama taksa kuin koulukyydeistä. Eilinen keikka oli mennyt hyvin. Poika oli kyllä pysähtynyt pyynnöstä Hämeenlinnaan kaljatauolle. Oli saanut kehuja kyydistä.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava päivä työnparissa

2. Kiva kokous illalla

3. Poika tankkasi auton, osti ruokaa ja antoi minulle käteistä