Klo 10.00 olin Nattarissa vakipaikassa. Koirat olivat vastassa ja taas kesti kauan että sain ne rauhoiteltua tervehtimisestä. Olipa ihanaa olla niin odotettu ;-) Mäyräkoiralla oli alkanut juoksuaika ja veritippoja oli pitkin lattioita. Tulipa nekin putsattua. Laitoin sohvalle pyynnön mukaan peitot takaisin. Ihmettelen vaan miksei koiralla ollut housuja jalassa?

Käväisin kotona ja poika oli silloin valmistumassa töihinlähtöön. Kova myrskytuuli pauhasi ja sadekin oli tulossa: lupasin viedä pojan autollani työmaalle. Poika sai auton toiset avaimet ja sovittiin että vien autoni pojan työmaan pihaan illalla. Vein autoni parkkipaikalle ja matkasin kotiin Paunulaisella.

Pojalla on huomenna aamulla heti kahdeksalta koulutus. Saa mennä taas autollani, jotta saa nukkua mahdollisimman pitkään. Koulutuksen jälkeen on yksi ajohomma. Minä saan taas autoni käyttöön ja pääsen tyttäreni kanssa teatteriin.

Tyttäreni kanssa piti tänään tyhjentää hänen asuntoa, mutta homma siirtyi huomiseksi tai ylihuomiseksi. Huomenna menemme kyllä yhdessä teatteriin ja siskoni on tulossa sinne myös. Siskollani on jännät paikat: hänen nuorempi tyttärensä on synnyttämässä ihan lähiaikoina.

Päivän onnistumiset:

1. Jääkaappi siivottu ja tiskit tiskattu

2. Lähikaupasta ostettu ruokatarvikkeita

3. Viikonloppu alkoi