Piti nukkua yli kymmeneen, mutta tuli soitto sitä ennen. Yksi asiakkaani naapurista kaipasi tiskausta pikaisesti ja minä lupasin mennä apuun. Kaupungin sosiaalihoitaja oli tulossa käymään ja sitä ennen piti keittiö siistiä. Join kyllä ensi teetä ja söin aamupalan. Poikakin ehti tauolle kotiin. Pojalla on ainakin vielä huomenna harjoittelija kyydissä. Perjantaina on kuulemme pelkkää tilausajoa ja luultavasti linja-autolla. Torstain aikataulu selviää huomenna.

Eka asiakas ihan OK. Jutteli kuulumisia työni ohessa. Käyntiä ei ole laskutettu ja luultavasti tulee toinenkin käynti. Käväisin äkkiä kotona ja sitten matkasin kohti Tammelaa. Siellä asiakas ja terveydenhoitaja jo minua odottelivatkin.

Raivasin muuttolaatikot tyhjäksi parissa tunnissa. Asiakas (ihana seniori) vakuutteli että katsastaa itse vaatteet ja loppuroinat. Taidan kyllä myydä itseni uudellen tähän kohteeseen.

Kävin ostoksilla Lempissä ja mukaan tarttui luomuleipää, leikkelettä ja juustoa. Kotona keitin kahvit ja söin hyvät leivät. Poika tuli kotiin kuuden maissa. Hänelle tuli tänään uusi palkkakuitti. Tienaa enemmän kuin minä ;-) Eli ihan kivasti.

Kävin illalla Tokmannilla. Ostin pojalle sadeviitan ja pyöränvalon. Yhteissumma kuusi euroa. Viittaa on jo soviteltu ja valo on asennettu tankoon.

Päivän onnistumiset:

1. Työpäivä tuplaantui

2. Pojalle hyvä tili

3. Voitin Casinolla 9 euroa