Aamulla olin klo 11.29 Messukylässä. Sitä ennen ehdin tapaamaan poikani kotona. Pojalla oli kovasti ajoja. Yksi ajo peruuntui koska lapsen äiti tuli koululle vastaan. Olisipa hyvä jos noista hakureissuista tulisi ilmoitus etukäteen. Turhaa ajoa pojalle ja taukoakin olisi saanut pitää enemmän.

Kävin taas Munkkimiehissä. Ruoka oli hyvää ja oli mukava kuunnella muiden asiakkaiden juttuja. Täällä kuulee kaupungin parhaat juorut ;-)

Töiden jälkeen menin keskustaan mikroneulaukseen. Sattu ihan yhtäpaljon kuin viimeksikin. Nyt hoito kesti vain vartin.

Kotona tein makaronilaatikkoa. Nyt laitoin siihen jauhelihaa 800 grammaa ja se oli hyvä juttu. Tytär tuli käymään ja poikakin saapui ennen kuutta. Söimme yhdessä laatikkoa.

Tyttären kanssa hänen asunnolle ja siellä valokuvausta. Otimme myyntiä varten kuvia. Käsittelin kuvat ja lähetin ne tyttärelle. Tytär lähetti kuvat yhdelle ostajaehdokkaalle.

Illalla vein pojan työmaalleen ja pääsin kyydillä kotiin. Olipa mukava olla pojan kyydissä pikkubussissa. Autoni jäi työmaan pihaan: poika pääsee sillä yöllä kotiin. Saa autoni myös huomenna lainaksi: minä menen keskustaan bussilla.

Päivän onnistumiset:

1. Kela myönsi pojalla työkkäriavustusta 23 päivää

2. Hyvät ruuat tehty

3. Tyttären asuntoasia etenee