Heräsin aamulla klo 6.45 kun kello pärisi alakerrassa. Olin ladannut sen poikaa varten. Onneksi poika heräsi ajoissa ja ehti työmaalle. Olen nyt saamassa stressiä hänen aamuheräämisistä ;-)

Itse heräsin vasta klo 9.00 ja olin Sammonkadulla klo 11.00. Työ ihan OK ja ehdin juttelemaan asiakkaan kanssa melko kauan. Hänelle tuotiin ruoka ja tuoja ehti sanomaan vain moi. Se on kuulemma ihan normaalia. Ihmettelen eikö työntekijä voisi kysellä kuulumisia ja toivotella hyvää jatkoa? Aikaa kuluisi alle viisi minuuttia ja asiakas olisi tyytyväinen.

Käväisin kotona syömässä: tein nopeasti nakkimunakkaan itselleni. Sitten Kaukajärvelle. Hommat ihan OK ja joimme yhdessä hyvät kahvit wiinereiden kera. Perheen kissa on oppinut saamaan minulta palan pullaa ja on nyt kaverini.

Kotimatkalla kävin ruokakaupassa. Ostin Atrian kanaa bataattipedillä, kun ale oli 30 %. Olipa hyvää, suosittelen! Taidan saada siitä osan evääksi huomenna. Poikakin söi ruokaa hyvällä halulla.

Poika oli kotona vasta seitsemän jälkeen. Oli tänään Valkeakoskella ja Helsingissä. Lisäkoukkaus Vantaan lentoasemalla. Digimittari kehotti taukoa Lempäälän kohdalla, joten poika piti tauon Ideaparkissa ja söi jäätelöä. Huomenna pojalla on vapaapäivä ja saa mennä sitten parturiin.

Päivän onnistumiset:

1. Laskut on maksettu ihan viimeisillä euroilla

2. Kivat kahvittelut asiakkaiden kanssa

3. Innostuin ja imuroin alakerran