Heräsin vasta kymmenen maissa. Poika oli myös hereillä: ei ollut yökeikan jälkeen mennyt nukkumaan. Ajokeikka oli sujunut hyvin. Porukka oli etuajassa Lahdessa ja jatkoivat matkaa junalla. Paluumatkalla pojalle oli kuulemma pari kertaa tullut uni, mutta tuttuja maisemia nähdessä (Kangasalla) oli tullut piristys.

Sain nauttia rauhassa aamupalan ja Aamulehden. Sitten kohti Ikaalista. Pysähdyin Hämeenkyröön. Ostin lämmintä savukalaa ja söin sitä ennen asiakkaan luokse saapumista. Ostin Palviportista ananaspaistia ja leikkeleitä. Mukana oli autossa kylmälaukku, joten ostokset pysyivät kylminä kotiin asti.

Asiakkaan luona oli tapahtunut paljon. Olivat raivanneet olohuoneen siistiksi. Tavaraa oli myyty kirpparilla ja huomenna myyvät niitä lisää Moron peräkonttikirppiksellä. Tänään viikattiin puhdasta pyykkiä kaappeihin ja vaihdettiin kappien järjestystä. Keittiön kaapit saivat myös uuden järjestyksen. Homma jatkuu tulevana perjantaina.

Kotona olin vasta kahdeksan jälkeen. Keitin teetä ja tein hyvän lohileivän itselleni. Ihanaa kun huomenna saa nukkua piiitkäään!

Päivän onnistumiset:

1. Vanha herra joka haki meiltä omenoita ja kriikunoita, oli jättänyt postilaatikkoon kiitoskortin ja kahvipaketin

2. Pojan työreissu oli sujunut hyvin

3. Palviportilta ostettu hyvät tuotteet hyvän palvelun kera