Nukuin oikein huonosti viime yön enkä tiedä mistä se johtui. Ihan kuin olisin valvonut koko yön. No, aamulla nousin hereille klo 9.30 ja laitoin itselleni aamupalaa.

Poika oli valvonut koko yön ja valvoi myös tämän päivän. Meni sitten illalla yöunille klo 21.30. Toivottavasti herää reippaana aamulla ja kerkiää töihin.

Minä olin jalkahoidossa, mutta siinä ei ole mitään kehumista. Hoitoaika 30 minuuttia. Ensin jalat kuumaan veteen ja liotuksen aika piti olla 10 minuuttia. Aika venyi puolella koska yrittäjä / työntekijä oli puhelimessa väittelemässä jostakin vuokrasopimuksesta. Hieronta oli sitten aika minimaalinen ja lähinnä hipelöintiä.

Kotimatkalla koukkasin kirjanpitäjän kautta ja jätin elokuun paperit toimistolle. Koko naisporukka oli silloin kahvihuoneessa. Sain soiton sossuntädiltä: heidän asiakas tarvitsee apua muuttolaatikoiden purkuun. Soiton aikana ajoin autoa ja pyysin soittoa myöhemmin. Sitä ei ole vielä kuulunut.

Poikkesin vielä kirjastossa ja palautin Willage People CD:n. Siitä oli tehty varaus. Ruokakaupasta napapsin mukaani leivän, kinkkurouhetta ja sipuli-perunapakasteen. Kotona laitoin kinnkukiusauksen uuniin.

Kiusaus valmistui juuri ennen lähtöäni. Otin sitä mukaani evääksi ja poika sai syödä loput. Pyynikillä olin aikataulun mukaan ajoissa.

Hommat ihan OK. Kollegani Helsingistä soitti ja puhuimme melko kauan puhelimessa. Raivausyhdistyksemme vuosikokous on lauantaina, mutta minä en pääse paikalle työkiireiden takia. Luovun puhenjohtajuudesta, mutta haluan hallituspaikan. Se kuulemma sopii.

Kotona vielä kotihommia: tiskit koneeseen ja laskut maksuun.

Päivän onnistumiset:

1. Elokuun tilitiedot on kirjanpitäjällä

2. Mukava puhelu illalla kollegan kanssa

3. Työpäivä sujui hyvin