Poika oli lähtenyt aamutuimaan viemään porukoita Espooseen. Ihan OK reissu, mutta paluumatkalla joutui jäämään tauolle Toijalan ABC:lle. Ajopiirturi hätyytteli ja pakotti pitämään 45 minuutin tauon. Kotona oli ehtinyt vain kääntymään ja sitten jo kohti uutta keikkaa.

Minä olin aamupäivällä Messukylässä vakiasiakkaan kissojen kanssa ja hommien jälkeen kävin Munkkimiehissä syömässä. Sitten Pispalaan toiseen vakipaikkaan. Sielläkin hommat ihan OK. Piti poiketa kahvilla Amurin Helmessä, mutta se oli mennyt juuri kiinni (klo 17.00).

Päivän viimeinen asiakas oli Teiskontiellä ja hän olikin minua vastassa. Onneksi sai autoni lähelle parkkiin. Kannoin imurin työmaalle ja myöhemmin myös moppivehkeet. Työaika 2,5 tuntia ja siistiä tuli.

Niin, poika vei porukoita illalla saunomaan Kuruun ja matkalla oli ratsia. Nopeusrajoitus muuttui kahdeksastakympistä kuuteenkymppiin ja juuri siinä oli sakkorysä. Pojalla oli nopeutta 69 km/h ja rikesakkoa tuli 85 euroa. Asiakkaat olivat kyydissä ja siksi poika pääsi sakkorysästä ohi jonon. Pidin pojalle aika paapatuksen: kolmesta sakosta lähtee kortti ja samalla työpaikka.

Päivän onnistumiset:

1. Maksoin sähkölaskun ;-)

2. Mittava työpäivä: 7,5 mukavaa tuntia

3. Poika nukahti heti yöpalan jälkeen kuin saunalyhty