Heräsin jo kymmenen maissa ilman kelloa. Otin karjalanpaistin lihat jääkaapista huoneenlämpöön. Tunnin päästä laitoin lihat, sipulit, porkkanat ja mausteet pataan. Kahden maissa söin ruokaa pojan kanssa ja lisänä oli pottumuussia. Ruokaa jäi myös huomiseksi.

Työmaalla oli sovitusti klo 15.00. Pyytelin poikaani mukaan, koska epäilin saanko autoa lähiparkkiin. Poika ei lähtenyt mukaan, mutta minä sainkin autoni ihan ykkösparkkiin asiakkaan asunnon ovelle. Raahasin imurin, moppivehkeet ja ikkunapesuvälineet asunnolle. Asiakaspariskunta lähti asioille ja jäin yksin paikalle. Onneksi työmaaradio oli mukana !

Hommat ihan OK. Pariskunta tuli paikalle ja sain kehuja. Maksu käteisellä ja käteismaksukuitti on jo postissa. Kotimatkalla kävin ruokaostoksilla Lidlissä ja Valintatalossa.

Kotona töllöttelin telkkaria, siivosin kissan vessan ja laitoin saunan lämpiämään. Poika kävi ensin saunassa ja minä sitten.

Soittelin tyttärelle: yhtään soittoa ei ole tullut Aamulehden ilmoituksen johdosta. Suunnittelimme huomiseksi ostosreissua MegaSale-messuille.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä työkohde ja kehut

2. Hyvää ruokaa tänään ja vielä huomennakin

3. Sauna piristi kummasti