Heräsin aamulla puhelimeen. Siellä oli joku pesuainemyyjä. Totesin että nukun vielä. Sain anteeksipyynnön ja uutta soittoa ei tullut. Sitten poika soitti minulle. Nousin sitten ennen kellonsoittoa.

Poika tuli tauolle ja ehdimme juttelemaan aamupalan ja välipalan äärellä. Minä lähdin vasta kahden jälkeen työmaalleni Hämeenpuistoon. Siellä oli taas vastassa asiakkaan sukulaispoika. Hän ei antaisi laittaa roskiin juuri mitään. Tarkisti roskapussitkin ennenkuin ne saatiin pihalle. Saimme sentään kolmessa tunnissa vanhoja pahvilaatikoita kierrätykseen. Ja pari jätesäkkiä roskia pois. Homma jatkuu 30.9.

Kävin kirjakaupan alessa ja ostin pojalleni kirjan: Salainen sotapäiväkirja. Asiakkaan sukulaispoika oli mukanani ja hän halusi vielä esitellä minulle Sokoksen uuden näköalahissin. Matkasimme sillä alakertaan ja kävimme pesemässä kädet vessassa. Vessaan pääsi kun vilautti S-etukorttia ;-)

Kotona olin vasta ennen kahdeksaa. Poika tuumasi että jos hän valvoisi koko yön, kun töihinlähtö on jo yöllä kahden jälkeen. Pakotin pojan nukkumaan: parempi nukkua edes muutama tunti, kuin lähteä ihan väsyneenä ajamaan. Eka haku Tampereelta on klo 04.00 ja Lahdessa oltava perillä klo 06.30. Sitten tyhjällä pikkubussilla takaisin Tampereelle.

1316206177_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa meidän Leopold: kyttäilee ikkunasta lintuja ja oravia.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva työpäivä

2. Kotihommiakin tehty: tiskit tiskattu ja Leon vessa siivottu

3. Tyttären kanssa mukavat juttelut puhelimessa