Lupasin kyyditä pojan aamupäivällä työmaalleen. Homma ihan OK, mutta matkalla poika huomasi että ajomääräys reittiohjeineen jäi kotiin. Poika jäi hallille ja otti auton käyttöönsä ja minä ajoin kuin Roosberi kotiin. Tavattiin Kaukajärven Nesteellä ja sain annettua pojalle paperit. Ei edes myöhästynyt tilausajosta. Tänään oli kyseessä hääkeikka.

Kaukajärvellä vedin henkeä ja rauhoittelin itseäni. Kävin Löytötexissä ja ostin pojalle uuden "turhapuron paidan". Soitin tyttärelle ja kyselin onko sitä raivausta tänään. Tytär vasta heräili ja toppuutteli hommia. Oli ollut eilen työpaikkansa saunaillassa. Matkasin kotiin ja katselin hyvän elokuvan. Inferno oli tosi hauska.

Poika tuli kotiin kyytireissunsa jälkeen ja meni saunaan. Ruokana meillä oli perunoita ja muru- eli nyppysoosia. Siis jauhelihakastiketta. Söin ruokaa ja menin kissan kanssa päikkäreille. Nukuin kuuteen asti.

Illalla poika lähti taas kyytireissuun. Ajoin autoni pojan työmaalle ja annoin hänelle autoni avaimet. Pääsee sitten yöllä autolla kotiin. Tytär tuli minua hakemaan ja matkasimme kotiin. Kaverini tuli miehensä kanssa kahville ja meillä oli mukavat jutustelut.

Poika tuli illalla tauolle ja teki siskonsa kanssa työttömyyshakemuksen Kelaan. Tytär täytti vielä minun tulojuttuni ja vein hakemuksen ja todistuksen postilaatikkoon. Luultavasti Kela vaatii vielä todistuksen kirjanpitäjältä. Mutta kokeilemme nyt kepillä jäätä: kyseessä on vain muutaman viikon hakemus.

Pojalle tuli nyt yöllä kaverilta kyytipyyntö. Ei päässyt lähtemään, koska työkeikka painoi päälle. Ja hyvä niin!

Päivän onnistumiset:

1. Mukavat kahvittelut illalla

2. Pojan hakemus lähti eteenpäin

3. Päikkärit nukuttu kissan kanssa