Pojalle oli kerrottu että hän saisi jatkossa enemmän hommia tilausajoissa ja koulukyydit jäisi vähemmälle. Opettaa nyt harjoittelijaa koulukyyteihin. Kehotin poikaa kysymään mitenkä muutos vaikuttaa rahallisesti. Ei ollut vielä tänään ehtinyt juttelemaan pomonsa kanssa.

Minulla piti olla huomenna vapaapäivä, mutta se muuttuikin työpäiväksi. Menen purkamaan asiakkaan muuttolaatikoita Tammelaan. Tilaaja oli kaupungin sosiaalitoimi ja he maksavat laskun jos asiakkaalla ei ole rahaa.

Tänään olin kahdessa kohteessa. Ensin Nekalassa varastoa tyhjentämässä. Asiakas ei ollut paikalla sovittuna aikana, joten soitin hänelle. Oli muistanut ajan väärin, mutta tuli nopeasti paikalle. Raivasimme yhdessä neljä tuntia.

Ehdin käymään kotona syömässä ja sitten Viialaan ikkunoita pesemään. Siinä kului pari tuntia. Asiakkaani olivat ottaneet käyttöön kärpäsansani jota mainostin viikonloppuna Aamulehdessä. Ansa kuulemma toimii hyvin! Asiakas olisi tarjonnut minulle ruokaa, mutta toppuuttelin koska olin juuri syönyt kotona.

Kotimatkalla poikkesin tyttäreni asunnon kautta. Kävimme yhdessä kaupassa ja joimme sitten asunnolla hyvät kahvit. Tutkailimme yksiöiden hintoja netistä. Kotimatkalla vein myynti-ilmoituksen lähikauppaan. Samalla sain kuulla että kauppa lopettaa joulukuun lopulla. Harmi! Kuulemma vuokraa on korotettu huimasti.

Päivän onnistumiset:

1. Toivottavasti pojan työjuttu on parannusta

2. Töitä tuli taas lisää

3. Hyvää palautetta kärpäsansasta