Aamulla soi puhelin aika vimmatusti. Uusi tilaus Toijalaan ja tarkistussoitto päivän asiakkaalta. Ajatteli perua ajan, mutta puhelussa selvisi että se peruutuksen syy olinkin minä.

Olin Linnainmaalla klo 12.00 ja hommat ihan OK. Ehdin kotiin ja söin eilistä jauhelihasoppaa. Sitten Nekalaan varastoa raivaamaan. Vähän raivattiin ja sitten pakattiin autooni tavaroita. Kohti toista varastoa ja hyllyä kokoamaan. Hylly saatiin pystyyn ja tavarat hyllyille. Työaikaa oli sovittu kolme tuntia, mutta se tyrehtyi kahteen ja puoleen. Asiakas tuumasi että voisin laskuttaa kolmesta. Laskuta vain 2,5 tuntia.

Lähdin asiakkaan kanssa hänen mökille: Nekalan siirtolapuutarhapaikkaan. Sain muovikassillisen tyrnejä mukaani ja lisäksi pussi tomaatteja. Perkaamisessa menikin ilta sukkelaan.

Illalla sain sähköpostia asiakkaaltani. Valitti muuttosiivouksesta ja pyysi alennusta laskuunsa. En viitsinyt vasta tarkasti emailiin, totesin vaan että alennusta tulee 33 %. Asiakas on ensimmäinen valittaja ;-)

Aamulla tuli tilaus Toijalaan. Ensi viikolla pääsen mukavan asiakkaan luokse ja ehkä samalla reissulla käväisen kaverini luona.

Päivän onnistumiset:

1. Veronpalautusta on tulossa yli 500 €

2. Tyrnejä on perattu

3. Sain nukkua aamulla pitkään