Minulla oli kaksi työmaata tänään. Eka Lukonmäessä vakipaikka: hommat ihan OK ja perheen kissakin tuli siliteltyä. Kotona käväisin syömässä ja poikakin oli jo herännyt. Poika meni suihkuun mutta ei kerinnyt kyytiini kun lähdin Kissanmaalle. Sai sitten mennä bussilla Sammonkadulle parturiin.

Kissanmaalla hommat OK ja mukavat juttelut asiakkaan kanssa. Nyt ei ollut kahvia tarjolla, mutta söimme yhdessä hyvät jäätelöt. Meinasin unohtaa laskutuksen, mutta onneksi asiakas kysyi että haluanko maksun ;-)

Kotimatkalla koukkasin Messukylän kirjaston kautta ja sain Seppo Jokisen kirjan (Vilpittömässä mielessä) lainaksi. Poika tuli kotiin juuri kun lähdin kampaajalle.

Kampaajalla meni aikaa 2,5 tuntia vaikka vaan tyvi värjättiin ja hiukset leikattiin. Kotona odotteli pojan keittämä kahvi ja tytärkin oli tullut käymään. Tytär oli antanut asuntonsa välittäjälle ja asunnosta oli otettu valokuvat tänään. Heti myyntiin nettiin ja eka ostaja oli käynyt katsomassa asuntoa illalla. Tarjous tuli, mutta 10 tonnia alle pyynnin. Eipä sitä todellakaan hyväksytty.

Päivän onnistumiset:

1. Lasten kanssa kivat kahvittelut ja jutustelut illalla

2. Uusi kampaus

3. Pojalla siistit hiukset