Aamulla olin Nattarissa vakiasiakkaan luona ylimääräisessä siivouksessa. Huomenna heillä on kutsut ja niitä varten taloa piti puunata kuntoon. Sain onnistuneesti hälyt pois päältä, vaikka kaksi koiraa pyöri jaloissani heti kun pääsin sisälle. Hommat ihan OK.

Kotona ehdin juomaan teetä ja syömään lihapiirakan. Sitten Kaukajärvelle toisen vakkariasiakkaan luokse. Huomasin että olin ottanut väärän avaimen mukaani, mutta onneksi paikalla oli perheen isäntä ja pääsin sisälle. Joimme yhdessä hyvät wiinerikahvit kun perheen rouvakin ehti paikalle.

Kävin Linnainmaan terveyskeskuksessa lääkärin juttusilla. Verikokeeni arvot olivat ihan OK. Kolesteriarvo oli 5,7 kuten viime vuonnakin ja sitä pitää seurata. Sain lähetteen fysioterapiaan (niska ja hartiat) sekä reseptin nuhasuihkeeseen. Suihkeen annan kyllä pojalle.

Hain kissanhiekkaan Mustista ja Mirristä. Leon laatikko tuli siivottua ja lisäsin uutta metsäntuoksuista hiekkaa laatikkoon.

Poika oli kastunut kotimatkalla totaalisesti ja meni heti kotia päästyään suihkuun. Vaatteet ovat kuivumassa. Kehotin poikaa ottamaan hunajaa varmuudeksi ettei flunssa yllätä.

Päivän onnistumiset:

1. Koetulokset olivat hyviä

2. Mukava työpäivä

3. Leolla vessa-asiat kunnossa