Poika herätteli aamulla seitsemän aikaan ja kysyi saisiko autoani lainaksi. Oli nukkunut pommiin ja olisi myöhästynyt töistä aika reilusti. Tietysti annoin auton lainaksi.

Heräsin kahdeksan jälkeen ja kävelin Nattariin vakipaikkaani. Siellä kaksi koiraa toivotteli minut riemulla tervetulleeksi. Ihanat otukset: mäyräkoira ja spanieli. Mäyräkoira kyllä nappasi minun kenkäni ja kengänpohjallisen ja pureskeli niitä. Toruin koiraa, mutta se vain katseli minua hellyyttävästi. Perheen isä haki spanielin ja vei sen eläinlääkäriin hammaskivenpoistoon.

Matkasin bussilla Messukylään ja hain autoni pojan työmaalta. Avain oli jemmattu sovittuun paikkaan. Käväisin äkkiä kotona ja sitten kiireellä keskustaan. Mukavat juttelut asiakkaan kanssa ja hommat ihan OK.

Poikkesin kahville Amurin Helmeen ja sitten viimeinen työkohde Pyynikillä. En saanut pääoven turvalukkoa auki, mutta onneksi takaoven lukot toimi. Meinasin jäädä asuntoon jumiin: takaovikaan ei meinannut aueta sisältä. Lopulta sain oven riuhtaistua auki.

Kotona olin ennen kahdeksaa ja poika oli silloin tauolla. Poika oli ostanut Riihimäeltä kompassipuukon. No, onhan nyt yksi terävä keittiöväline lisää. Bussi oli pysäköity kadullemme ja naapuri sitä vähän ihmetteli.  Poika lähti hakemaan kyytiläisiä yhdeksän jälkeen ja on kotona luultavasti ennen puoltayötä.

Päivän onnistumiset:

1. Karvanpoistopaketti saapui vihdoinkin

2. Voitin Casinolla viisi euroa

3. Huomenna saa nukkua piiitkäään