Lähdin Messukylään vakipaikkaan klo 10.50. Poika ehti tauolle ennen lähtöäni ja ehdimme vaihtamaan muutaman sanan. Messukylässä kaikki OK ja sain putsattua kissojen oksennuksetkin pois eteisen matolta. Eväänä oli kanakeittoa ja lämmitin sen asiakkaan mikrossa.

Sitten Linnainmaan terveyskeskukseen. Siellä oli reseptini valmiina. Ajoin Nekalaan ja olin etuajassa perillä. Asiakas tuli myös ajoissa perille. Veimme yhdessä ongelmajätteitä Nekalan pisteeseen: telkkari, grilli, puhelin, pari valaisinta ja vanha tietokone. Seuraava raivauskäynti on maanantaina.

Illalla yh-kokous Tammelassa. Tarjolla oli teetä ja leipiä sekä hedelmiä. Saimme sovittua syksyn tapahtumat ja jäsenkirje on melkein valmiina.

Kotimatkalla poikkesin kaverini luona. Oli käynyt lääkärissä ja menee huomenna verikokeisiin. Yksi koe on juuri se suosittelemani kilpirauhaskoe.

Vielä ruokakaupan kautta kotiin ja illalla pojalle iltapalaa. Pojalla on huomenna pitkä päivä: ensin aamulla ja päivällä normikuljetukset. Sitten bussilla porukat rapujuhliin ja paluu vasta yöllä. Totesin pojalle että minä ainakin nukkuisin ne taukoajat ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Laskut on maksettu

2. Asiakas antoi taas tyrnejä

3. Aktiivista kanssakäyntiä