Aamulla olin Nattarissa ja taas ne ihanat haukut (siis koirat) olivat vastassa. Ennen töitä sain puhelun sosiaalivirastosta. Heidän kautta saamani asiakas oli kehunut minua ;-) Oli mukava aloittaa päivä kehujen jälkeen.

Nattarin jälkeen kävin pikaisesti kotona ja söin jauhelihakeittoa. Sitten Nekalaan raivaukseen. Taas löytyi monta tavaraa joita asiakas oli kaivannut. Seuraavalla käynnillä teemme taas retken Nekalan jäteasemalle: maaleja, liuottimia ja vanhoja radioita ainakin viemisiksi. Asiakas antoi taas tyrnejä. Marjat laitoin pakkaseen ja Leo-kissa sai syödä lehtiä.

Poika tuli kotiin illalla vasta seitsemän jälkeen. Joimme kahvia ja juttelimme menneestä ja tulevasta. Pojalla on koko ensi viikko tilausajoa: pari saunailtakeikkaa, kyyti lentoasemalle Hesaan ja reissut Valkeakoskelle. Keskiviikko taitaa olla vapaapäivä. Tänään Jyväskylän reissu oli onnistunut hyvin. Tauolla poika oli torkkunut 20 minuuttia ja taskusta oli pankkikortti pudonnut auton penkille. Onneksi mukavat asiakkaat olivat palauttaneet kortin kuskille.

Kävin vielä illalla ruokakaupassa. Ostin tarvikkeet karjalanpaistiin ja aamuksi karjalanpiirakoita. No, jopas on Karjala esillä.

Kaverini kysyi minua Kaukajärven Kivitaskuun (kapakka) huomenna. Tarjolla on kuulemma ilmaista naposteltavaa klo 18-20. Ensin suostuin, mutta sitten peruin. Tulisi liian kiire: olen töissä klo 17.00 asti ja kotona vasta 17.30. Kaverini mies on myös lähdössä ravintolaan ja mielestäni he olivat vain kyytiä vailla. Olisi mukava mennä joskus ihan kaksistaan kaverini kanssa, kuten ennenkin.

Päivän onnistumiset:

1. Kivat kehut aamulla

2. Pojan reissu oli onnistunut

3. Leo sai tyrnejä