Tänään oli kaksi työmaata. Ensin Lukonmäkeen ja siellä oli perheen poika paikalla mummonsa kanssa. Mummo oli puhelias ja mukava. Juttelimme kissa-asiat kuntoon.

Ennen Pispalan työmaata kävin syömässä Turtolan Subissa. Mukava taukopaikka ja ehdin lukemaan myös Iltalehden. Pispalassa olin sovittuun aikaan.

Hommat ihan OK. Kuten aina, niin perheen mies oli kauppareissulla ja paikalla oli vain rouva. Sovittiin seuraava aika ja samalla sain kuulla perhettä kohdanneesta vakavasta sairaudesta. Toivottelin kaikkea hyvää lähtiessäni.

Kotona pyysin pojan keskustelemaan kanssani vakavasti. Juttelimme työttömyydestä ja työnhausta. Kerroin että jos poika ei kohta työllisty, niin työkkäri tyrkkää hänet palkattomaan työharjoitteluun tai sitten typerälle kurssille. Meillä oli hyvät keskustelut ja toivottavasti hedelmälliset.

Kaverini poikkesi meillä illalla miehensä kanssa. Saivat todistaa erään kopion laillisuuden. Katsotaan huomenna Kelassa riittääkö tuo todistus?

Nyt pitää priorisoida kumpi on tärkeämpi juttu: minun alapääni vai auton etupää? Molempien korjaukseen ei ole varaa. Kysyn huomenna hintaa ainakin toiseen ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Pojan kanssa juteltu järkeviä

2. Mukava työpäivä

3. Elisan digiboksi toimii taas ja tallennuksen poistokin onnistuu