Olin jo hereillä kun poika tuli kotiin pitämään taukoa. Aamun ajot oli menneet hyvin. Minä lähdin työmaalle vasta yhdentoista jälkeen. Hommat Messukylässä ihan OK ja kissatkin tuli siliteltyä.

Matkasin suoraapäätä keskustaan ja sain autoni parkkiin lähelle Metsoa. Tapasin uuden asiakkaani ja paikalle tuli myös sosiaalityöntekijä. Asunto on täynnä tavaraa ja sitä on röykkiöittäin. Sukulaiset olivat tuoneet vanhuksen asuntoon omia tavaroitaan varastoon ja lisänä oli tietysti vanhuksen omat tavarat. No, raivaus alkaa maanantaina.

Käväisin kotona ja matkalla kävin kahdessa kaupassa. Yellow Servicestä ostin vuodeksi vessapapaperit, strutsinsulkapölyhuiskan, hajuttoman hajunpoistajan, ihmesieniä ja kenkäsuojia. Kenkäsuojat on varattu tyttären asunnon myyntiesittelyyn ;-)

Kotona söin ruokakaupasta ostettuja eineitä. Luin seiskan ja lähdin sitten taas keskustaan. Tapasin tyttäreni ja menimme tilaisuuteen jossa esiteltiin verkostomarkkinointia. Siskoni oli myös paikalla. En edelleenkään innostunut tuosta verkostomarkkinoinnista.Pyysin siskoani huomenna kahville.

Kotona pojan kanssa juttelua. Työpäivä oli sujunut hyvin ja poika oli saanut neuvoja kilometrien ja tuntien kirjaukseen. Navigaattori oli toiminut hyvin. Nukkumaan poika meni jo klo 22.00 iltapuuron syötyään.

Päivän onnistumiset:

1. Pojan kanssa nähtiin Jankan liikennevaloissa. Peukutukset vaihdettiin.

2. Tyttären ja siskon kanssa mukavat jutustelut illalla

3. Uusi työkohde on iso