Lähdin klo 10.45 Linnainmaalle. Paikalla oli perheen isä ja poika. Poika sairaana ja isä vahtina. Lähtivät asioille ennen lähtöäni. Kissa löytyi saunalta: on kuulemma yöt pihalla ja nukkuu päivät saunalla. Juttelin kissan kanssa ennen lähtöäni.

Kävin Munkkimiehissä syömässä kinkkukiusausta. Aika mättöruokaa: kyllähän sitä söi, mutta ei se mikään elämys ollut. Ajelin Pispalaan vakiasiakkaan luokse. Hommat ihan OK ja jätin laskun pöydälle.

Yksi vakiasiakas soitti tänään ja kyseli siivousta. Sovittiin käynti illalle ja olin paikalla klo 17.20. Pari tuntia siivousta ja mukavaa juttelua. Lähetin illalla asiakkaalle reseptin sipuli-juustopiiraasta.

Kotona olin ennen kahdeksaa. Tankkasin autoni Teboililla ja tilasin samalla uudet villasukat. Pääsin kotipihaan, niin kadulla ajoi polkupyörällä itkevä pikkupoika. Kysyin että mikä on hätänä ja poika kertoi että on eksynyt. Lupasin auttaa ja voisin kyyditä pojan autollani kotiin. Poika pyysi saattoa. Kysyin poikaani avuksi ja hän lähti polkupyörällä saattamaan pikkupoikaa.

Illalla iltapala pojalle. Poika sai taas lisähommia: perjantaina normaalit ajot ja lisäkeikka illalla. Lauantaina hääkeikka. Hienoa että hommia piisaa!

Päivän onnistumiset:

1. Työpäivä OK: ehdin pitämään ruokataon Munkkimiehissä

2. Töitä riittää sekä minulla että pojalla

3. Eksynyt pääsi perille