Poika oli nukkunut pommiin. Kännykkä ei ollut herättämässä, mutta onneksi herätyskello soi. Poika oli myöhästynyt bussista ja polki tuhatta ja sataa työmaalle polkupyörällä. Etukumi tussuna. Aamupalaksi oli ehtinyt syömään vain banaanin.

Minä heräsin vasta kymmenen maissa. Pian poikakin tuli kotiin ja lähti samaa tietä Image Weariin. Piti sovitella tulevia työasuja. Tuli sitten kotiin ja sai syödä ruokansa. Pojalla on huomenna työkeikka: häävieraat kirkolta juhlapaikkaan. Minullakin on huomenna työkeikka: naapurustossa pakastimen sulatus. Poika saa huomenna autoni lainaksi, minä voin kävellä työkohteeseen.

Ainoa työmaani oli tänään Kissanmaalla. Vastassa oli oikein mukava nainen. Hommat ihan OK. Lopuksi joimme tuoremuhua yhdessä ja vaihdoimme kuulumiset sekä elämämme historiat.

Kotimatkalla kävin Leivon Leipomon myymälässä. Ostin illaksi pullaa ja tulevalle viikolle leipää. Kävin vielä Valintatalossa ja ostin pakastepasteijoita. Sekä kinkku- että lihatäytteisiä.

Poika tuli kotiin ihan hikisenä pyörällä. Laitoin hänen paitansa ja petivaatteet pesuun. Poika meni suihkuun ja siinä samassa tulivat vieraat paikalle. Molemmat siskoni, toisen siskon mies ja tytär. Lisäksi tyttäreni poikakaverinsa kanssa. Onneksi tarjottavat riittivät.

Siskoni tytär innostui kokoamaan Ikeasta ostamaani lipastoa. Tämä paketti on ollut eteisessä ainakin neljä vuotta ;-) Nyt se on koottuna keittiössä!

Päivän onnistumiset:

1. Mukava kahvittelu illalla sukulaisten kanssa

2. Pyykit on pesty ja illan astiat

3. Töitä piisaa