Olisin voinut nukkua vaikka kuinka, mutta oli pakko herätä jo ennen kymmentä. Toimittaja tuli meille klo 11.00 ja haastattelu kesti tunnin verran. Joimme teetä ja söimme suklaakeksejä. Naistoimittaja kirjoitti juttuja kynä sauhuten paperille. Paperikin jo loppui ;-) Saan jutun emailiin ja pääsen tarkistamaan puheeni.

Hain postin ja siellä olikin saapumisilmoitus uudesta pölyimurista. Hain sen asiamiespostista. Illalla kokeilin imuria ja se on todella hyvä. On vielä ihanan näköinenkin. Olipa ilo siivota!

Päivällä oli vain yksi siivouskohde. Kaukajärvellä ei ollut tullessani kuin kissa paikalla. Perheen rouva saapui myöhemmin paikalle ja joimme hyvät kahvit. Perheen kissa vaati pari palaa pullaa itselleen. Minä olen opettanut tuolle kissalle tuon pullajutun ;-) Se saa kyllä vaan ihan millisen palan pullaa.

Niin, kotona siis imuroin innoissani uudella pussittomalla imurilla. Vaikka vaan alakerta tuli siistittyä, niin imurin kahden litran säiliö täyttyi. Laiton pojalle ja itselleni ruokaa: vaihteeksi taas perunoita ja pihvejä. Jälkkärinä puolukkarahkaa.

Vouhkasin pojalle että laitan hänen nimissään sunnuntain Aamulehteen haetaan töitä ilmoituksen. Poika toppuutteli, mutta ei se mitään vaikuta. Nyt on saatava tuo ihana poika työmarkkinoille vaikka väkisin.

Päivän onnistumiset:

1. Hyvä haastattelu

2. Kivat kahvittelut asiakkaan kanssa

3. Ihana uusi imuri