Pojalla oli mennyt yöllinen kuljetusreissu hyvin. Oli saapunut kotiin noin klo 03.00 paikkeilla. Ja pyörällä oli liikkeellä. Pojan tuntilista on aika epäselvä: oliko perjantain perehtyminen palkallista aikaa vai ei? Mitenkä taukoaika määritellään jne. Saa kysellä huomenna pomoltaan tarkennuksia. Illalla tytär oli avustamassa veljeään tekemään työkkärihakemusta. Se ei onnistunut ja huomenna poika saa soittaa työkkäriin.

Minä tein tänään lihamakaronilaatikkoa ja sipulipiirasta. Poika söi päivällä eilisen kinkkukiusauksen lopun ja iltapäivällä juuri valmistuneen makaronilaatikon melkein kokonaan. Se siitä tulevalle viikolle varatuista ruuista ;-) Eipä mitään: hyvä että syö ja vankistuu. Jääkaapissa on sentää pitsaa ja osan kaslerpaistista taidan pakastaa.

Tytär tuli käymään illalla ja keitimme kahvit. Tyttärellä oli mukana likaisia muoviastioita ja ne tuli pestyä tiskikoneessa. Söimme sipulipiirakkaa kahvin kera. Laitoin vävykokelaalle "tuliaisiksi" pari palaa piirakkaa.

Varustauduin jo huomiseen: Huomenna muuttosiivous Epilässä ja muutaman ikkunankin pesu luvassa. Pesin illalla kaikki likaiset työvälineet ja tarvikkeet. Autoon on jo pakattu arsenaali.

Illalla raivasin paperikasaa ja sain yhden jätepaperisatsin valmiiksi. Verenpaineresepti löytyi muuten käsilaukusta. Vien sen huomenna terveysasemalle ja toivon pikakäsittelyä. Ujutan henkilökunnalle suklaarasian, jos se vaikka auttasi ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Resepti löytyi

2. Mukava lepopäivä

3. Nyt suihkuun: öljyhoito vaikuttanut hiuksissa jo viisi tuntia