Kaverini soitti aamulla juuri kun olin herännyt. Toohotti meille kahville. Ehdin juuri ennen hänen tuloaan pukemaan päälleni ja lataamaan kahvikeittimen. Poika oli tauolla kotona.Meillä kolmella oli mukavat jutustelut.

Lähdin Nekalaan ennen yhtätoista. Asiakkaan kanssa saimme neljässä tunnissa raivattua aika kasan vaatteita kierrätykseen. Homma oli kyllä hidasta, kun asiakas sovitteli monia vaatteita. Monissa vaatteissa oli vielä hintalaput jäljellä: eli hyviä kuteita meni kierrätykseen. Varastosta haettiin poreamme pois ja tilaa tuli hienosti. Homma jatkuu huomenna.

Kauheassa nälässä ajoin kohti keskustaa. Poikkesin konditoria Mariin. Söin lihapiirakan kahvin kera. Sitten ajelin keskustaan ja olin asiakkaan luona ajoissa.

Paikalla oli asiakkaan sukulaispoika ja hän auttoi raivaamisessa. Meillä oli oikein hauskaa kun siivosimme tavaroita järjestykseen. Homma jatkuu ensi viikolla.

Kotona paistoin perunoita ja lämmitin pihvejä. Siinä oli pojan iltapala. Sain myös tiskit koneeseen, eli keittiö oli taas siisti. Perkasin asiakkaalta saadun tyrnimarjapensaan oksan. Pakkasessa on nyt muutama desi marjoja.

Päivän onnistumiset:

1. Asiakkaalta tyrnimarjoja

2. Kivat raivaukset tänään

3. Mukava aamuvieras