Pojalla oli tänään työkeikka. Sai minulta kyydin työpaikkaansa ja minä katselin kun hän lähti bussilla kohti keskustaa. Osasin vielä neuvoa kuinka määränpäässä pääsee helpoilla ajolinjoilla ja näin välttää bussin peruuttamisen. Meikäläinen osaa vältellä takaperinajoa ;-)

Kun olin pojan vienyt, niin kotimatkalla kävin ostoksilla. Ostin Kaukajärven Löytötexistä pojalle "uuno turhapuro" paidan. Tämä hihaton verkkopaita maksoi alle viisi euroa. Paita on hyvä pitää kauluspaidan alla, estää paidan iholle liimautumisen. Kävin myös ruokakaupassa ostamassa tarvikkeita. Vielä kotimatkalla kävin asiakkaan luona. Sain käteismaksun viime viikon hommasta. Säädin samalla pakastinta pienemmälle ja istuin juttelemassa jonkun tovin.

Kotona ehdin lukemaan Seppo Jokisen kirjaa ja sitten jo poikaa hakemaan. Paistoin uunissa kaslerpaistia, sitten uuniin meni kinkkukiusaus ja viimeisenä kinkku-ananaspitsa. Huomenna teen suolapaloja ja juusto-sipulipiirakkaa. Pitäisi olla ensi viikolle syötävät valmiina ;-)

Poika lähti taas työmaalleen illalla yhdeksän maissa. Vaikka tarjosin kulkuneuvoksi autoani, niin hän lähti polkupyörällä liikenteeseen. Painostuksen jälkeen otti mukaan otsalamppuni. Pyörässä ei ole valoa. Pojan kotiintuloaika taitaa olla vasta klo 01-02. Viimeinen kyytihaku on klo 24.00 ja juhlaväki ei ehkä ole heti valmiina matkaan.

Päivän onnistumiset:

1. Ruokia on laitettu oikein urakalla

2. Pojalle löytyi se verkkopaita

3. Mukava vapaapäivä