Aamulla sain soiton ja vahvistuksen tämänpäiväiselle keikalle. Olin Ikaalisissa klo 14.30. Matkalla kävin siskoni talolla. Ei autoa pihassa, mutta ovelle jättämäni lappu oli hävinnyt.

Työmaani oli oiken mukava. Ensin tarjottiin kahvit ja sitten käytiin talo läpi. Ennen rouvan saapumista ehdin viikkaamaan puhtaita pyykkejä perheen isän ja pojan kanssa. Sitten tyhjensimme vaatehuoneen. Autooni lastasin viisi jätesäkillistä vaatteita ja yhden pahvilaatikon kankaita. Kun rouva saapui niin hän uurasti miehensä kanssa oikein urakalla. Saivat vaatehuoneeseen uutta järjestystä. Minä raivasin keittiötä: tasot tyhjiksi ja roskat roskiin. Kotimatkalla vein jätesäkit UFF:n keräykseen.

Soitin siskolleni ja yllättäen hän vastasi. Paapatin että puheluihin on vastattava ja olemme olleet huolissamme. Sisko tuumasi että kaikki on OK. No, onneksi asiat ovat kunnossa. Touhusin että olen tulossa Ikaalisiin syyskuulla ja sitten tavataan.

Illalla tarkistin yritykseni heinäkuun tiliotteen. Yksi asiakas oli maksanut laskunsa kahteen kertaan. Laitoin hänelle sähköpostia ja pyysin tilinumeron johon voin palauttaa ylimääräisen maksun.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava uusi asiakasperhe

2. Tutustuin Kirpputehtaaseen

3. Siskon kanssa mukavat juttelut