On ollut oikein mukava vapaapäivä. Nukuin tietysti pitkään ja söin hyvän aamupalan Aamulehden parissa. Eilistä patonkia oli jäänyt yksi pala ja minähän ahnehdin sen ;-)

1313263172_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Poika heräsi ja kyseli patonkia. Ilmoitin että voin kyllä lähteä ostamaan sitä lisää. Ja niin teinkin. Nappasin tyttäreni Kalevasta mukaan ja olimme Keskustorilla viiden jälkeen. Patonkeja ei tarvinnut jonottaa kuin muutama minuutti. Niitä myytiin edelleen vain yksi per ostaja. Olin jonossa kaksi kertaa. Ostimme myös leivonnaisia (3 kpl kymmenellä eurolla). Menimme Sokokselle: ostin Lumenen naamarasvan ja Zippo-sytkäriin kiviä. Tavaratalon kahviossa joimme kahvit ja söimme torilta ostettuja leivonnaisia.

Kotimatkalla tytär taas Kalevaan poikakaverinsa luokse. Nuoriparilla oli tänään juhlapäivä: tasan vuosi seurustelua takana. Menivät illalla syömään The Grilliin. Huomenna menevät Rustholliin kun poikakaverin isä tarjoaa ruuat.

Kävin vielä illalla kaverillani. Hänellä on edelleen kärhämää ex-puolisonsa kanssa vaikka ovat asuneet jo kaksi vuotta erillään. Ymmärrän kyllä molempia osapuolia.

Päivän onnistumiset:

1. Levätty on kunnolla

2. Illalla kaverin luona jutustelua

3. Nyt saunaan