Olin jo hereillä kun poika tuli tauolle. Lähdin Nekalaan raivaamaan ja olin paikalla klo 11.00. Asiakas jo odotteli minua pihalla. Raivasimme yhdessä kolme tuntia, vaikka neljästä oli sovittu. Asiakas väsähti ja tuumasi ettei enää sovittaisi kahta peräkkäistä päivää raivauksille. Seuraava kerta on ensi viikon torstaina.

Kävin kotona syömässä ja sitten kohti Kissanmaata. Siellä ikkunoidenpesua. Asiakas kysyi olinko juonut tänään kahvia. No en ollut. Niinpä joimme yhdessä kahvit ja juttelimme mukavia. Tuli ne ikkunatkin pestyä. Maksu käteisellä ja laitoin illalla käteismaksukuitin postiin. Asiakas tuumasi että voisin käydä hänen luonaan muulloinkin kahvilla ;-)

Huomasin tänään että tytär oli unohtanut pankkikorttinsa autooni. Laitoin viestiä tyttärelle. Sovittiin että tavataan Metsossa klo 19.00 paikkeilla. Tytär oli kirjastossa kuuntelemassa luentoa ja minä ehdin odotellessa lainaamaan kaksi Seppo Jokisen dekkaria. Koskinen ja raadonsyöjä ja Koskinen ja pudotuspeli ovat nyt odottamassa lukemista.

Kävin tyttären kanssa syömässä Ohranjyvässä. Talon leivät olivat hyviä. Ehdittiin juttelemaan kuulumiset. Kotona juttelin pojan kanssa kuulumiset: työrintamalle kuuluu hyvää. Työsopimus on tehty, palkka on hyvä ja koeaika on kaksi kuukautta. Perjantaiksi on ehdotettu vapaapäivää ja lauantaiksi bussikuljetusta.Sanoin pojalle että nyt kannattaa näyttää joustavuus työaikojen ja työtehtävien suhteen.

Päivän onnistumiset:

1. Oikein mukava työpäivä

2. Taas Seppo Jokisia luettavissa

3. Pojan verokortti saapui