Aamulla ehdin pojan kanssa juttelemaan ennen töihinlähtöä. Poika oli menossa testaamaan firman bussia huomista varten. Totesi menevänsä työvaatteissa vaikka minä ehdotin siviilikuteita. No, työvaatteissa sai sitten lisätöitä ;-)

Minä olin Nattarissa vakipaikassa ja siellä kaksi ihanaa koiraa vastaanotti minut innolla. Kyllä niitä piti helliä ja silitellä että rauhoittuivat. Talossa oli siivousrobotti latautumassa ja koneen kamera oli olohuoneessa. Toivottavasti eivät korvaa minua robotilla ;-) Hommat ihan OK ja kotona olin klo 13.00. Ehdin syömään ennen Tampellan alueelle menoa. Tampellan asiakkaan kanssa oli mukavat keskustelut ja aiheet olivat: lapsuus, puut, etätyö ja autot.

Tapasin Tampellan aukiolla FB-kaverini ja juttelimme tovin. Vein asiakkaan retrovaatteet kaverini myymälään Ojakadulle. Lupasi käydä ne läpi ja ilmoittelee sitten ostohinnoista. Oli kiireinen yrittäjä ja hyvä niin.

Poika oli tutustunut firman linja-autoon ja tehnyt sillä koeajon. Oli sitten saanut keikan Helsinkiin, vaikka oli vapaapäivä. Ajoi sitten asiakkaat Helsinkiin ja oli kotona vasta seitsemän maissa. Oli vielä ehdotettu kyytireissua Seinäjoelle, mutta siitä poika oli onneksi kieltäytynyt. Olisi ollut kotona vasta yöllä ja huomennakin on työpäivä.

Tytär tuli käymään illalla ja hän haki veljensä työmaalta kotiin. Joimme kahvit ja söimme hakemiani pitsoja. Oli mukava jutustella yhdessä. Tytär lähti vielä illalla Ideaparkkiin ostoksille.

Kaksi kaveriani soitti: toinen sairastaa selkäänsä ja sitä tutkitaan nyt monin tavoin. Toinen on masentunut: nukkuu vaan eikä ruoka maistu. Kehotin häntä menemään lääkäriin ja pyytämään kilpirauhaskokeeseen.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä

2. Pojalla riittää hommia

3. Kiva juttuhetki lasteni kanssa