Tänään sai iho levätä: ei meikkiä eikä rasvaa naamassa. Nyt illalla teen vielä kuorinnan. Sain eilen varattua kolme käyntiä ihon mikroneulaukseen (en linkissä olevaan firmaan). Jos iho on kunnossa, niin kosmetologin tekemää puhdistusta ei tarvitse tehdä ennen neulausta.

"Aamulla" klo 11.00 heräsin asiakkaan soittoon. Varmisti äidilleen raivauksen / siivouksen. Kiva saada taas vakiasiakas. Aikaa kului taas Aamulehden ja aamupalan ohessa.

Puin päälleni vasta iltapäivällä. Katselin tallenteita ja tein ruuaksi kyljyspataa. Marinoin kyljykset oman pään mukaan: worcesterkastiketta, sinappia, hunajaa ja musta- ja rosepippuria. Pataan laitoin maustetut kyljykset, perunaa, porkkanoita, sipulia, laakerinlehtiä, valkosipulia ja suolaa. Kattilan pohjalle vielä oliiviöljyä ja vettä. Noin 2,5 tuntia 175 asteessa valurautapadassa ja hyvää tuli.

Poika söi ruokaa iltapäivällä kun heräsi "yöuniltaan". Paapatin pojalle että on jo alettava rytmittämään tuota yö / päivärytmiä ensi viikkoa varten. No, onhan nyt vielä viikonloppu.

Illalla imuroin yläkerran ja vaihdoin pojan sänkyyn petivaatteet. Pyyhin myös kaikki pölyt pois. Pojalla on jatkuvaa nuhaa ja toivottavasti siivous nyt paransi tilannetta. Alkoi taas käyttämään nenäsumutetta ja sekin auttaa varmasti.

Päivän onnistumiset:

1. Oikein hyvä lomapäivä vietetty

2. Hyvää ruokaa tehty

3. Taas siivottu taloa