Sain nukkua pitkään ;-) Eka työmaa oli Ikurissa ja tällä tietoa viimeinen kerta siellä. Vastassa oli kissalauma ja kiva sellainen. Tein vähän extraa: tiskasin pesualtaassa olevat tiskit. Jätin sitten avaimen ja laskun pöydälle.

Ajelin kaupunkiin ja auto Anttilan parkkitaloon. Kävin Fuudiksessa salaatilla, kun minulla oli sinne lahjakortti City.dealista. Oli huono salaatti: vedessä lilluvia salaatinlehtiä ja todella pieni annos. Huikkasin vielä poislähtiessä "moit ja kiitokset" mutta mitään vastausta ei tullut. Mistähän minäkin kiittelin? No, vanha opetettu tapa ;-)

Pyynikillä hommat ihan OK. Asunnossa tuoksui etikka aika voimakkaasti. Luultavasti yrittivät häätää pikkukärpäsiä pois. Taidan laittaa kotona myös ansan kärpäsille: vettä, hunajaa (tai mehua) ja astianpesuainetta. Astian päälle elmukelmua jossa on reikiä.Kärpäset pääsevät sisälle, mutta ei ulos.

Illalla soitti vakiasiakas ja tilasi minut perjantaille. Sovittiin myös shoppailureisusta vaatekauppaan. Asiakas saa alennuksia. Mutta tärkein juttu on se että hänellä on silmää ja kokemusta vaatettaa isompikin ruho ;-)

Poika oli saanut yhden vastauksen työhakuun. Ihan älytön juttu: yritys korvaa osan taksikurssista, jos sitoutuu kahdeksi vuodeksi "tuuritaksiksi". Itse on vielä maksettava valokuvat, näyttö ja niinedespäin. Eli tämä juttu hylätään.

Päivän onnistumiset:

1. Kiva työmaa Ikurissa ja kissojen kanssa juttelua

2. Ehdin pitämään ruokatunnin

3. Pojalle jo yksi vastaus työhakuun