Poika ehti taas kotiin ekalle tauolle ennenkuin minä lähdin töihin. Rytmi on nyt tämä: tapaamme aamupäivällä ja sitten taas illalla. Molemmilla kuluu päivä työn merkeissä ja hyvä niin.

Matkasin Järvensivulle vakipaikkaan. Hommat ihan OK. Pöydällä oli lappu että saisin ottaa puutarhapöydältä luumuja. Otin mukaani ämpärillisen.

Ennen uutta kohdetta kävin kahvilla Sannan kahvilassa Laukontorin laidalla. Oikein mukava paikka, suosittelen. Sitten asiakkaan keittiötä raivaamaan. Kaapeista poistui aika kasa kuivatuotteita bioroskikseen ja pahveja keräykseen. Jääkaapin uumenista löytyi aikamoinen kasa biojätettä. Kaikkia ei edes pystynyt tunnistamaan ;-) Asiakas tarjosi minulle viinimarjoja, mutta totesin että niitä on omastatakaa. Tosin poimimatta.

Kotona olin ennen kuutta. Kotimatkalla nappasin pojan kyytiini. Lauantain kyytireissu oli varmentunut: lähtö kohti juhlapaikkaa klo 14.00 ja haku sieltä klo 22.00 ja 24.00. Kyseessä taitaa olla jonkun firman kesäjuhlat. Totesin pojalle että kyydissä saattaa olla aika "juhlavaa" porukkaa.

Päivän onnistumiset:

1. Illalla tulostelin kolmelle asiakkaalle laskut

2. Karvajuttuni taitaa olla nyt postissa haettavissa

3. Jokisen kirjaa luettu jo jonkun matkaa