Heräsin aamulla yhdeksän maissa. Ajattelin mennä varovasti eteiseen katsomaan onko pojan kengät siellä. Vähän pelkäsin että jos poika olisi nukkunut pommiin. Mutta ei hätää: melkein samassa poika seisoi sänkyni vieressä työvaatteissaan. Oli jo pitämässä taukoa. Kyydin kotiin oli saanut talon autolla ja samalla autolla haettiin taas takaisin.

Oli herännyt viiden maissa ja ehti työmaalle ajoissa bussilla. Kuljetuksia oli ollut aamulla aika paljon. Tänään poika oli vakikuljettajan repsikkana, mutta huomenna saa itse ajaa. Vakikuski on kyllä edelleen mukana. Poika on innostuneen oloinen. Hienoa!

Minä olin vakipaikassa Messukylässä ja kissat olivat paikalla. Toinen työmaa oli keskustassa. Kävin välikahvilla Tammelassa Aamuruskossa. Keskustan asiakkaan kanssa sovittiin seuraava käynti ja silloin pesen ikkunat.

Kotimatkalla hain Kalevan Prisman apteekista pojalle nenäsumuttimen. Kortisonipohjaista sumutinta voi käyttää huoletta, sekin tuli selville. Toivottavasti niiskutus ja nuha loppuvat lääkkeen avulla. Nappasin pojan kyytiini ja kävimme vielä ruokakaupassa. Tytär soitteli ja kyseli veljensä kuulumisia. Illalla tein ruuaksi jauhelihakiusausta.

Päivän onnistumiset:

1. Pojan eka työharjoittelupäivä oli onnistunut

2. Vahvistin kaksi tarjouspyyntöä

3. Illalla tulostelin laskuja asiakkaille