Aamulla Leo-kissa herätti minut. Se leikki lattialla vanhalla papiljotilla aikas äänekkäästi. Poika oli valvonut koko yön ja yrittää nyt kääntää unirytmiään järkevämmäksi.

Aamupala oli hyvä: luomuruisleipää, päällä graavilohta ja jäämerensalaattia. Niin ja tietysti kupillinen teetä. Aamulehden kera.

Poika kuukahti sohvalle nukkumaan. Minä kävin suihkussa ja soitin sitten tyttärelleni. Tytär pyysi kahville: tarjolla oli mustikkapiirakkaa ja mutakakkua. Nam! Kahviteltiin ja siirreltiin taas huonekaluja. Tyttären likkakaveri tuli käymään ja saimme katsella hänen lomakuvia. Tytär valmisti hyvää jauhelihapitsaa.

Sitä otettiinkin pari palaa evääksi. Lähdimme kohti Hämeenkyröä. Toisesta siskostani ei ole kuulunut mitään yli kuukauteen. Ei vastaa puheluihin eikä soita takaisin. Tytär ajoi menomatkan ja minä takaisin.Tytär suostui kuuntelemaan lainaamaani Village People CD:tä. Hänen mielestä paras kappale oli Macho Man, mutta minun suosikkeja on Y.M.C.A ja In the Navy.

Siskoni talolla ei ollut autoa eikä koira haukkunut. Kurkistelin ikkunasta sisälle ja näin toisen kissoista. Postilaatikko oli ihan tyhjä. Tulos: joko sisko on lomamatkalla tai ei sitten vaan halua että ollaan yhteyksissä. Mitään eripuraa meillä ei ole enkä ymmärrä asiaa. Jätin ovelle lapun käynnistämme ja nyt odottelen yhteydenottoa.

Päivän onnistumiset:

1. Ilmoittauduin liikuntaryhmään

2. Kiva reissu tyttären kanssa

3. Pyykit on pesty