Heräsin jo yhdeksän jälkeen. Pihakirppistapahtuma alkoi klo 11.00. Laitoin postilaatikon kylkeen lapun: henkilökuntapulan takia pihakirppis peruttu. Onneksi peruin: sadekuurot alkoivat kahdentoista maissa. Välillä vettä tuli oikein kunnolla. Ehdin käymään kolmen lähinaapurin myyntipisteessä juttelemassa.

Iltapäivällä lähdin tyttäreni kanssa Ikeaan. Piti vaan syödä, mutta tytär innostui ostamaan vaikka mitä. Pari kukkaa, pyyhkeitä, kukkaruukkuja, kankaita ja poikakaverille kenkäteline. Minä ostin vain sinappia, puolukkahilloa ja suklaanameja. Kyllä oli jalat maitohapoilla kauppakierroksen jälkeen. Kävimme vielä Lidlissä: ostin jäätelöä, pihvejä ja maitoa. Matkasimme kotiin ja keitimme kahvit.

Tytär istutti kukkansa altakasteluruukkuihin ja poika ulkoilutti kissaa valjaissa. Kyllä Leo-kissa oli tyytyväinen kun sai syödä ulkona heiniä. Halaili myös puita ja terotti niihin kynsiään.

Illalla olin tyttären asunnolla ja me vähän stailasimme sitä myyntiä varten. Huomenna tulee kiinteistövälittäjä arvioimaan asunnon hintaa.

Päivän onnistumiset:

1. Oli kiva tavata naapureita

2. Leo sai ulkoilla oikein kunnolla

3. Nyt saunaan