Eilinen asiakas soitti klo 9.00. Olin ihan unenpöpperössä puhelimessa. Asiakas kertoi ettei isännöitsijä ollut kelpuuttanut olo- ja pesuhuoneen lattioita. Ne pitäisi pestä uudelleen ja isännöitsijä oli suositellut Jyty-pesuainetta ja karhunkieltä. Luulen että asiakas oli saanut muistakin asioista moitteita. Minun työtehtäväni oli vain imurointi, moppaus, vaatehuoneiden hyllyt ja WC. Lisäksi pyyhin ovet ja ovipielet. Näitä töitäni asiakas kehui.

Ilmoitin että voin tulla illalla parantelemaan jälkiäni, mutta asiakas toppuutteli. Kertoi että siivoaa itse ja tuumasi että ollaan yhteyksissä. En enää soitellut vaan laitoin laskun postiin. Olin tehnyt sovitut hommat.

Päivän eka homma oli Kalevassa. Raivauskohde oli pysynyt kunnossa: kaikki järjestelemäni tavarat olivat omilla paikoillaan. Asiakas oli ihana vanha rouva. Hän kertoi lapsuudestaan ja harrastuksistaan. Sovittiin seuraava käynti viikon päähän.

Käväisin kotona ja ehdin pojan kanssa juttelemaan tovin. Sitten kiireellä kohti Kaukajärveä. Mukava pariskunta odotteli minua ja joimme yhdessä kahvit. Hommat ihan OK ja tuli perheen kissakin siliteltyä.

Tammelassa tapasin naisyrittäjän joka kaipasi yhteistyötä. Mukava juttelu Tullintorin kahvilassa, mutta yhteistyötä ei löytynyt. Yrittäjä oli velkainen ja masentunut. Tapaaminen oli kyllä puolin ja toisin hedelmällinen. Käytiin vielä yhdessä ruokaostoksilla.

Kotona juttelin pojan kanssa. Hänellä on huomenna vapaapäivä ja sitten lauantaiksi on sovittu hääkeikka. Poika oli tavannut kaverinsa tänään Jankan Shellillä ja olivat jutelleet työasioista.

Päivän onnistumiset:

1. Mukava työpäivä ja kivat asiakkaat

2. Liikuntatutkimuksen kyselyyn vastattu

3. Huomisen laskut tulostettu