Tänään sain touhuttua puolet to do listalta. Kävin kirjanpitäjän luona ja sain tilipäätöksen. Vuosi 2010 oli muutamaa satasta huonompi kuin vuosi 2009. Hain pojalle pelin Kalevan Prismasta ja ehdin käymään myös kirjastossa. Nyt on taas Seppo Jokista luettavana: Koskinen ja kreikkalainen kolmio sekä Suurta pahaa. Taas lainasin äänikirjoina Knallia ja sateenvarjoja.

Soitin pojalle klo 14.30. Heillä oli vielä varusteiden palautus ja siivous menossa. Laitoin tekstarin klo 19.00. Poika tuli kotiin hikisenä ja vähän juoneena klo 20.00. Meni suihkuun ja vaihtoi vaatteet. Keitin meille kahvit ja tein pojalle sämpylän. Oli käynyt inttikaverinsa kotona matkalla ja saanut jo siellä ruokaa. Oli muistanut kiittää ja kehua.

Vein pojan klo 22.00 Keskustorille. Armeijakavereilla oli sovittu tapaaminen silloin suihkulähteellä. Olivat varanneet huoneen Omenahotellista. Toivottelin pojalle mukavaa iltaa ja samalla varoittelin koheltamasta. Luotan pojan järkeen enkä pelkää turhia. Vaikka kyllä vähän sydänpohjasta kaivertaa.

Tyttären kanssa oli keskustelua Facebookissa. Tulee poikakaverinsa kanssa kahville sunnuntaina. Saan tehdä mansikkakermakakun. Pikasiivous myös edessä ;-)

Päivän onnistumiset:

1. Tilinpäätös saatu

2. Poika kotiutui

3. Uutta luettavaa rutkasti