Päivällä oli kaksi vakikohdetta. Järvensivulla oli koko perhe vastassa. Lähtivät asioille kun minä saavuin. Hommat ihan OK ja matkalla seuraavaan kohteeseen poikkesin Hatanpäänkadun Nesteellä. Vaidoin Citydealista ostamani lahjakortin pesupassiin. Näin lahjakortti (kolme pesua) on voimassa vuoden loppuun asti.

Hämeenpuistossa toinen vakiasiakas. Mukavat juttelut työn lomassa. Sovittiin seuraava käynti kuukauden päähän. Matkasin Tammelan Vapaa Valintaan. Piti ostaa siivousvälineitä, mutta juuri haluttuja ei ollut kaupan. Siispä Kalevan Prismaan. Sieltä ostin kylpyhuonepesimen ja pesuharjan. Lisäksi ostin jätesäkkejä. Raivauskohteessa olin kuuden maissa. Tytär tuli paikalle seitsemän aikaan.

Ennen tyttären saapumista paikalle tuli kaksi miestä. Toivat paikalle uuden jääkaappipakastimen ja hellan. Veivät asennuksen jälkeen pois vanhan hellan, jääkaappipakastimen, mikrouunin ja kaksi kahvinkeitintä. Sain vielä heidän matkaan pyykinkuivaustelineen.

Tytär auttoi kovasti. Saimme siivottua pervekkeen ja kylpyhuoneen. Pyyhin myös ovia ja lastasin tavaraa jätesäkkeihin. Taloyhtiön roskiksia ei oltu tyhjennetty vaikka niin minulle luvattiin. Jätesäkit odottavat huomista ja silloin toivottavasti jäteastiat ovat tyhjiä. Poika saa tulla huomenna kantoavuksi.

Homma jatkuu siis huomenna ja perjantaina. Lupasin tehdä töitä vielä lauantainakin. Kivaa kun töitä riittää. Yritän saada asiakkaan asunnon tiptopkuntoon.

Aamulla sain puhelun Nokialta. Nainen oli minuun yhteydessä jo keväällä: kyseli raivausta. Neuvoin häntä kysymään apuja maksuun sosiaalitoimistosta. Oli nyt kysynyt ja apuja oli luvattu 500 euron edestä. Se on siin noin reilut 15 tuntia. Odotan vielä että joku virkailija ottaa minuun yhteyttä ja sovitaan maksusitoutumus.

Päivän onnistumiset:

1. Oikein mukava työpäivä

2. Tyttären kanssa mukavat jutustelut

3. Homma poiki lisähommia